Wie wij zijn

Wij zijn Paul Govers en Gabriƫlle Govers, wij zijn broer en zus.

Gabrielle werkt als projectleider in de gezondheidszorg en is met name gespecialiseerd in het begeleiden van verander- en leertrajecten. Het werken in een ziekenhuis heeft haar doen realiseren hoe belangrijk voeding is voor de gezondheid. Veel chronische ziekten ontstaan na jarenlange verkeerde eetgewoontes. Dit inzicht heeft haar gemotiveerd de opleiding tot orthomoleculair coach te volgen. De Gezonde Nederlander is ontstaan vanuit het enthousiasme deze nieuwe opkomende branche herkenbaarheid te willen geven.

Paul werkt als webontwikkelaar. Hij heeft met 20 jaar werkervaring een brede achtergrond in de ICT. Zijn drijfveer is om online dienstverlening op klantgerichte wijze in te richten. Door zijn diagnose diabetes type 1 is hij genoodzaakt zich dagelijks bezig te houden met gezonde voeding. Hij merkt dat hij door voeding zijn aandoening goed onder controle kan houden. Ook merkt hij dat goede voeding direct van invloed is op het hebben van een goede energie. Dit komt goed van pas met zijn jonge gezin en vele interesses.

Contact


Platform

Middels ons platform willen wij kennis over gezonde voeding delen met alle Nederlanders. Bovendien willen wij je inspireren hoe het gezonde voedingspatroon toe te passen is in je dagelijkse leven

Ons platform