Wat doet De Gezonde Nederlander?

We informeren over orthomoleculaire voeding

Onze ambitie is een gezonder Nederland. Goede voeding zorgt ervoor dat je organen en cellen de juiste voedingsstoffen krijgen en goed functioneren. Veel ziekten kunnen hierdoor worden voorkomen. Een goede gezondheid zorgt er ook voor dat je de dingen kunt blijven doen die je graag doet. Wie wil dit nu niet?

We brengen vraag en aanbod bij elkaar

Ieder heeft zijn eigen vak. Orthomoleculaire praktijken zijn goed in het helpen van mensen met lichamelijke problemen. Wij helpen hen graag door meer bekendheid te geven aan hun praktijk. Wij doen dit middels verschillende digitale kanalen en ons eigen platform. Deze digitale marketing zorgt ervoor dat je meer potentiële klanten je site bezoeken. Zeker in de tijd waarin de digitale consulten enorm toenemen is niet alleen je directe omgeving een potentiële klant, maar heel Nederland!

We geven aangesloten praktijken ondersteuning

We maken het de aangesloten praktijken gemakkelijker om hun werk uit te voeren. Hoe wij dit doen? Onze digitale kennisbank met een uitgebreide zoekfunctie helpt je bij het stellen van een diagnose en ondersteunt bij het maken van een behandelplan. Wij bieden veel informatie over voedingsmiddelen, aandoeningen en bieden een overzicht aan vitaminen, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten etc.

Middels onze geavanceerde nutriënten zoekmachine kun je gemakkelijk opzoeken uit welke voedingsstoffen een product bestaat, inclusief de hoeveelheden. Dit bespaart veel tijd in het komen tot een advies voor de klant.