Een curry maken is eigenlijk heel gemakkelijk. Je kiest de groente uit die je lekker vindt. De kruiden zorgen voor de verdere smaak in het gerecht. Eet smakelijk!
Deze salade kun je ook prima meenemen naar je werk. Het is zowel warm als koud een lekker gerecht. Als je de salade in de avond eet, is het goed te combineren met zoete aardappel.
Dit gerecht kun je gemakkelijk een middag of een dag van te voren maken. De linzen in het gerecht zorgen voor de variatie. Genieten maar!
Bloemkool heeft van zichtzelf niet veel smaak. Veel mensen laten de bloemkool daardoor links liggen en kiezen bijvoorbeeld voor broccoli. Door de toevoeging van de kurkuma, de gember en het pepertje wordt het een gerecht met smaak! Wil je een dagje geen vlees, dan kun je het rundergehakt achterwege laten.
Zelf soep maken is niet moeilijk. Het is zeker niet nodig om pakjes of zakjes te gebruiken om je soep smaak te geven. Deze pakjes bevatten veel zout en toevoegingen. Zonde! Deze verse soep is in 20 minuten klaar. Eet smakelijk!
Gezond koken zonder pakjes moeilijk? Helemaal niet! Dit gerecht bewijst dat je met snijden en stoven al ver komt. Doordat aan het gerecht ook knolselderij bevat geeft het voldoende vulling. Het toevoegen van bijvoorbeeld aardappelen is dan ook niet nodig.
Birgit de Heij | Theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding
ISBN 9789057871566
Orthomoleculaire recepten.
Birgit de Heij | ISBN 978-90-5787-178-8